Author Topic: Bugs in the new release  (Read 21577 times)

SuckerPunch

  • Elite Boss
  • *****
  • Posts: 1,608
    • Titan Network
Re: Bugs in the new release
« Reply #40 on: July 25, 2008, 12:18:58 AM »
Alright, just created a key to check out the new site.  Manually added my 2 mains, Dinah Simon & Ciara Cattivo.  Set them both as main when I plugged them in initially and it worked.  Also set Server to Virtue and it worked.

When I went to edit their profiles to add their powersets, the "Main Character" was reset, as well as the server.  At this point, I can only set one of them to Main (when it explicitly says I can have one hero, one villain set to main), and the server field never sticks.

I have  a feeling this is a browser caching issue.  I sort of got this to duplicate, but clearing my cache made the correct characters show up as my Main.

I've got some new code to push later tonight and I'm adding in a fix for this to force no caching... hopefully that will work.

Dinah

  • Underling
  • *
  • Posts: 13
Re: Bugs in the new release
« Reply #41 on: July 25, 2008, 12:25:36 AM »
Forcing a clear cache in Firefox 2.0.0.16 didn't help, nor did doing it all from IE7 (which I hadn't even logged in with yet (as a side note, confirm password didn't show up in firefox when creating, so I had to create in IE7)).  Unless it's caching on some other router in between (it's happened to me before).

Tazhyngarth

  • Elite Boss
  • *****
  • Posts: 2,085
    • Titan Network
Re: Bugs in the new release
« Reply #42 on: July 25, 2008, 03:31:00 AM »
Alright so the Confirm Password isn't appearing FF 2 during Account Creation, this whole time I thought it was the aftermath, when one would Log into the Account and view the Main Page with the Password Fields present.

Sorry Shades, now I see what you were saying the whole time....

SuckerPunch

  • Elite Boss
  • *****
  • Posts: 1,608
    • Titan Network
Re: Bugs in the new release
« Reply #43 on: July 25, 2008, 03:43:50 AM »
Alright so the Confirm Password isn't appearing FF 2 during Account Creation, this whole time I thought it was the aftermath, when one would Log into the Account and view the Main Page with the Password Fields present.

Sorry Shades, now I see what you were saying the whole time....

That is truly strange... but it should be fixed now.

Dinah

  • Underling
  • *
  • Posts: 13
Re: Bugs in the new release
« Reply #44 on: July 25, 2008, 05:43:14 PM »
Ooh, a new one.

Why does my hero have a little arachnos symbol on her profile pic?
http://cit.cohtitan.com/character/180040

Zxaos

  • Underling
  • *
  • Posts: 7
Re: Bugs in the new release
« Reply #45 on: July 25, 2008, 10:52:41 PM »
VEAT badge issue part 2?

I can't see the Roman badge on my Soldier character.

SuckerPunch

  • Elite Boss
  • *****
  • Posts: 1,608
    • Titan Network
Re: Bugs in the new release
« Reply #46 on: July 25, 2008, 11:45:15 PM »
Ooh, a new one.

Why does my hero have a little arachnos symbol on her profile pic?
http://cit.cohtitan.com/character/180040



Tracked down this issue, and all your other ones, I believe!. Details are in the Bug Squish thread.

Citizen Razor

  • Underling
  • *
  • Posts: 8
Re: Bugs in the new release
« Reply #47 on: July 26, 2008, 05:06:48 AM »
Roman badge is still not listed.  I don't see it on my tanker nor my stalker. 

Also, this is not a bug, per se -- rather it's more of a feature request.  But how about adding the number of verified badges a toon has on its profile page?

Zxaos

  • Underling
  • *
  • Posts: 7
Re: Bugs in the new release
« Reply #48 on: July 26, 2008, 08:23:52 AM »
Throughout the course of the day, I've had some really weird things going no with my VEAT character listing.

This morning I logged in and discovered that a whole bunch of badges that I don't have had been added to my character. Added and verified somehow.

I cleared up that list and when I left this afternoon most of the sections were in sync with my character in game, albeit not verified.

I come back on later tonight and find a whole bunch of the badges I added earlier are now marked as not obtained.

 ???

SuckerPunch

  • Elite Boss
  • *****
  • Posts: 1,608
    • Titan Network
Re: Bugs in the new release
« Reply #49 on: July 26, 2008, 01:30:43 PM »
Also, this is not a bug, per se -- rather it's more of a feature request.  But how about adding the number of verified badges a toon has on its profile page?

Heh, oops.  I KNEW there was something missing from the profile pages, I just couldn't put my finger on it...


VEAT stuff


This weekend I'll try and dig deeper into whatever is making VEATs act so bizarrely.

Dinah

  • Underling
  • *
  • Posts: 13
Re: Bugs in the new release
« Reply #50 on: July 30, 2008, 05:33:38 PM »

Tracked down this issue, and all your other ones, I believe!. Details are in the Bug Squish thread.

Looks good :D

Nod

  • Underling
  • *
  • Posts: 13
Re: Bugs in the new release
« Reply #51 on: July 30, 2008, 08:55:13 PM »
Did a search for "custom avatar" and came up blank, so here goes:
Tried to send an image up for http://cit.cohtitan.com/character/136772
and got this:

Quote
<html>
<head>
<title>Database Error</title>
<style type="text/css">

body {
background-color:   #fff;
margin:            40px;
font-family:      Lucida Grande, Verdana, Sans-serif;
font-size:         12px;
color:            #000;
}

#content  {
border:            #999 1px solid;
background-color:   #fff;
padding:         20px 20px 12px 20px;
}

h1 {
font-weight:      normal;
font-size:         14px;
color:            #990000;
margin:          0 0 4px 0;
}
</style>
</head>
<body>
   <div id="content">
      <h1>A Database Error Occurred</h1>
      <p>Error Number: 1054</p><p>Unknown column '0' in 'field list'</p><p>UPDATE `characters` SET `0` = 'cgt_charid', `1` = '136772' WHERE `char_id` = '136772'</p>   </div>
</body>
</html>

saphrey

  • Underling
  • *
  • Posts: 3
Re: Bugs in the new release
« Reply #52 on: August 07, 2008, 01:13:15 AM »
Some of the badges aren't appearing on the list of badges for the Arachnos Soldier.

SuckerPunch

  • Elite Boss
  • *****
  • Posts: 1,608
    • Titan Network
Re: Bugs in the new release
« Reply #53 on: August 07, 2008, 01:19:06 AM »
Some of the badges aren't appearing on the list of badges for the Arachnos Soldier.

VEATs and badges are a known issue.